Pustite svojo sled.
Na najbolj zahtevnih cestah. Pod najtežjim obremenitvami.
Serija Ford Trucks Vlačilci ponuja maksimalno zmogljivost, največje prihranke in močnega ter udobnega sopotnika za dolge razdalje.
PREGLEJTE MODELE
Odkrivanje vira moči: Novi motor Ecotorq

Srce Ford Trucks Vlačilcev je motor Ecotorq, ki vas bo navdušil s svojim naravnim ravnovesjem zmogljivosti in gospodarnosti. V primerjavi s prejšnjo generacijo vam bosta nova generacija motorja Ecotorq in inteligentno aerodinamično oblikovanje pomagala zmanjšati porabo goriva za 8,5%.

Vaše udobje je tisto, kar šteje pri dolgih potovanjih

Seriji Ford Trucks Vlačilci je udobje enako pomembno kot moč in zmogljivost.S široko paleto ergonomičnih tipov kabin, ki odgovarjajo vsem vašim potrebam, se pripravite na vstop v udoben življenjski prostor v vašem vozilu.

 
Tehnologije, ki razvijajo dolge poti

Sistem za preprečevanje zapustitve voznega pasu se aktivira, če izgubite koncentracijo; napredni sistem za zaviranje v sili se samodejno vklopi, ko razdalja do vozila spredaj postane prekratka, elektronski program stabilnosti pa preprečuje drsenje tako vlačilca kot tudi priklopnika.

Če iščete vlačilca,
ki z vami ne bo delil le vašega tovora,
ampak tudi vašo strast do ceste,
so tovorna
vozila Ford pravi

PREVZEMİTE KATALOG
Za vlačilce serije Ford Trucks
ni noben tovor pretežak.
Zamislili smo si okolju prijazen motor, ki združuje visoko zmogljivost in ekonomičnost porabe goriva in to nam je tudi uspelo!
Murat Varol - Product Development Engineer
Doživetje Ford Trucks
Kamera 360°
360° ogled zunanjosti 360° ogled notranjosti
No Result
SEARCH