0%
Avtomatiziran menjalnik
Vsi vlačilci s pogonom 4x2 so opremljeni z izboljšanim avtomatiziranim menjalnikom z 12 hitrostmi in različnimi načini vožnje, za bolj učinkovito porabo goriva in boljše delovanje. Nastavitve vsakega načina vožnje so optimalno prilagojene glede na vozne pogoje.
Notranji predali za odlaganje
Stranski in zgornji predali za odlaganje različnih stvari.
Prostor za odlaganje pod posteljo
Širok predal pod posteljo nudi dodatni prostor za odlaganje.
Voznikov sedež
Sedeži vlačilcev Ford Trucks nudijo optimalno udobje, potrebno za prijetno vožnjo. Voznikov sedež je opremljen s podporo za ledveni del hrbtenice, naslonjali za roke, zračnim vzmetenjem in z ogrevanjem. Z ohranjanjem optimalnega sedenja vozniku zagotavlja udobje med vožnjo.
Zaslon in potovalni računalnik
Zaslon in potovalni računalnik se vklopita ob kontaktu za prižig motorja. Voznik lahko med vožnjo vidi vse potrebne podatke; nekateri, kot so npr. raven AdBlue, trenutna poraba goriva, povprečna hitrost in prevoženi kilometri, so v vidnem polju voznika. Tempomat in ergonomska armaturna plošča jamčita še večje udobje med dolgo vožnjo.
Motorna zavora in Intarder
Motorna zavora in krmilna ročka Intarder: pomožne zavore se lahko aktivirajo ročno ali pa z nastavitvijo samodejnega aktiviranja za optimalno zaviranje.
Ergonomska armaturna plošča
Ergonomska armaturna plošča, na kateri so funkcije kot npr. radio, A/C in ESP, se nahaja v dosegu rok in zagotavlja dodatno varnost med vožnjo.
Zgornja zložljiva postelja
Z udobnimi postaeljami je tudi potovanje bolj udobno. Prižgete si lahko bralno lučko, da bi prebrali časopis, lahko se spočijete na udobni vzmetnici in nastavite ogrevanje, ne da bi morali vstati.
Ščitniki proti soncu
Ščitniki proti soncu vozniku omogočajo boljšo vidljivost in udobje med vožnjo.
Oglejte si notranjost in zunanjost vozila s pogledom 360°,
preden si izberete močnega in udobnega sopotnika.
NAJ SE DOŽIVETJE ZAČNE