Moč in udobje
breme, ki ga nosite, bo lažje
Gospodarji dolge in zavite ceste si zaslužijo sopotnika, ki zagotavlja udobje in moč. Ne glede na konfiguracijo osi - 4×2, 6×2 ali 8×2, serija Ford Trucks Road omogoča vozilom neskončne možnosti.
PREGLEJTE MODELE
Številne različice kabine

Kadar potujete daleč, je vozilo vaš dom.S spalno kabino, dnevno kabino in z različnimi izvedbami strehe so ergonomične kabine Ford Trucks zasnovane tako, da zadovoljijo najrazličnejše potrebe, na cesti pa zagotavljajo brezpogojno udobje.

Avtomatizirani menjalnik
Avtomatizirani menjalnik

Zahvaljujoč njegovemu predvidevanju naslednje vzpetine ali zavoja, bo še pred vami izbral najučinkovitejšo prestavo za trenutne vozne razmere.Prestavljanje glede na vaše potrebe vam omogoča, da kjer koli prevzamete nadzor nad svojim tovornim vozilom.

 

 

Avtomatizirani menjalnik
9-stopenjski ročni menjalnik
9-stopenjski ročni menjalnik

9-stopenjski ročni menjalnik Eaton ESO-14409 je bil zasnovan posebej za Ford Trucks, da bi izboljšali zanesljivost, zmogljivost, energetsko učinkovitost in življenjsko dobo vozila. S sinhronim vklopom pri vseh prestavah naprej in zmogljivostjo navora 1400 Nm, Eatonov prenos enostavno zadovlji vse vaše potrebe, ne glede na vaše zahteve.

 
Intarder kot dodatna oprema

S pomočjo hidravličnega intarderja se bo vožnjaz vašim natovorjenim vozilom po klancu zdela kot vožnja po ravnem.Pomožna zavora se vklopi po potrebi, s tem pa se podaljša življenjska doba delovne zavore.

Zračno vzmetenje na zadnji premi

Udobje vožnje kot v nobenem drugem vozilu.Zračno vzmetenje na zadnji premi zagotavlja udobje na dolgih poteh in vam omogoča, da varno prepeljete tudi najbolj občutljiv tovor.

To ni le navaden tovornjak:
Je močan in udoben
spremljevalec od točke A do točke B

PREVZEM KATALOGA
S serijo Ford Trucks Road:
Pot je krajša, breme lažje
S pravimi vozili za pravo delo zmagujemo na vsakem bojišču.
Mehmet Soylu - Company Owner
Doživetje Ford Trucks
Kamera 360°
360° ogled zunanjosti 360° ogled notranjosti
No Result
SEARCH