Gradbeništvo: Trd oreh za začetnike.
Otročje lahko, če imate moč.
Za vsak gradbeni projekt potrebujete zanesljivega partnerja - takšnega, ki bo z lahkoto obvladal najtežja bremena in se prilagodil vsakemu delovišču. Od prekucnika s pogonom na vsa štiri kolesa do mešalca za beton in črpalk, serija Ford Trucks Construction nudi niz gradbenih vozil, brez katerih ne gre.
PREGLEJTE MODELE
Odkrivanje vira moči:Novi motor Ecotorq.

Srce, ki daje moč vozilom Ford Trucks, je prav motor Ecotorq, ki vas bo navdušil s svojim naravnim ravnovesjem učinkovitosti in gospodarnosti.

Motorna zavora in intarder

Standardna integrirana motorna zavora je na voljo, ko jo najbolj potrebujete.Zagotavlja delovanje v pravem trenutku in omogoča vašemu vozilu vožnjo po klancu navzdol tudi ob polni obremenitvi.Omogoča vam zaviranje, ko je to potrebno, ne glede na obremenitev in ne glede na pogoje.

 
Avtomatizirani načini prenosa

Pozna vaš način dela bolje od vas samih. Z načini vožnje Eco, Off-Road in Rocking menjuje prestave, kadar je to potrebno. Tako lahko nadzorujete hitrost na kakršni koli cesti.

 
Izboljšana sposobnost manevriranja

Navdušite vsakogar s svojimi sposobnosti manevriranja, celo na najožjih mestih. Z optimalno medosno razdaljo in izboljšanim krmilnim sistemom manevriranje postane veselje in ne breme.

Ford Trucks:
Poslovni partner, ki dela tako trdo kot vi.
Celo takrat, ko je delo zelo zahtevno.

PREVZEM KATALOGA
Z vozili iz serije Ford Trucks Construction,
noben izziv ni pretežak.
V gradbeništvu smo trdni kot skala.
Ali Yılmaz - Construction Truck Driver
Doživetje Ford Trucks
Kamera 360°
360° ogled zunanjosti 360° ogled notranjosti
No Result
SEARCH