PREBERITE VEČ
Ford Otosan Inonu Tovarna

Tovarna se razprostira na površini velikosti 1,1 milijona m² z velikostjo notranjih prostorov 90.000 m², kjer proizvaja visokokakovostna tovorna vozila Ford, vlačilce in motorje Ecotorq. Tovarna je bila ustanovljena leta 1982 in je ena od  gonilnih sil lokalnega gospodarstva zahvaljujoč letni proizvodnji 15.000 tovornih vozil, 11.000 motorjev Ecotorq, 65.000 motorjev za Transit puma, 140.000 zadnjih osi in 300.000 prednjih centriranja za transit.

Kjer je cesta, tam je Ford 

Vozniki se lahko zanesejo na servise Ford Trucks, ki poslujejo v sklopu 30 domačih prodajnih in storitvenih centrov ter skoraj v 50 državah na 3 celinah, pokrivajo pa območja od Rusije do Turške republike, vzhodne Evrope, Afrike in Bližnjega vzhoda. Z vami delimo breme, po vsem svetu.


Pravi kraj za izpopolnjevanje strokovnosti na cesti: Akademija Ford Trucks

Akademija, ki je svoja vrata odprla leta 2015, kombinira kulturo Ford Trucks in strokovnost z osebnim razvojem. Učinkovitost usposabljanja na Akademiji vseskozi napreduje preko usposabljanja v učilnici, e-usposabljanja usposabljanja za podaljšanje, preko delavnic in video izobraževanj. Učinkovitost je prilagojena individualnim potrebam ter stopnji strokovnosti in znanja udeležencev. Usposabljanja vodijo izkušeni notranji in zunanji inštruktorji, ki dobro poznajo Fordovo korporacijsko kulturo. Osebno usposabljanje, izvedbe sposobnosti in njihovi učinki na celotno izvedbo se spremljajo skozi Fordov sistem vodenja usposabljanja (Ford Training Management System, FODDERS).

Zmogljivosti Fordove Akademije izpopolnjevanja

11 učilnic 

1 računalniška učilnica

Konferenčna dvorana 

Večnamenske dvorane za sestanke

No Result
SEARCH