Servisni center MP3 Truck & Trailer je postal novi servisni partner za gospodarska vozila znamke Ford Trucks.

Uradno so obeležili začetek delovanja novega servisnega centra Ford Trucks v Mariboru

V Mariboru, na naslovu Zagrebška cesta 24, so v petek ob prisotnosti številnih gostov, uradno obeležili začetek delovanja novega servisnega centra Ford Trucks. Servisni center MP3 Truck & Trailer je postal novi servisni partner za gospodarska vozila znamke Ford Trucks.

Lari Host, regionalni direktor za tovorna vozila Ford Trucks za Hrvaško, Slovenijo in Bosno in Hercegovino, je poudaril pomen servisa v Mariboru, ki je že od začetka poslovanja znamke Ford Trucks v Sloveniji opredeljen kot strateški cilj in pomemben razvojni korak k popolni uveljavitvi blagovne znamke na slovenskem trgu.

G. Host je v nagovoru ob otvoritvi izrazil zadovoljstvo nad izbiro podjetja MP3 Truck & Trailer kot zanesljivega in dolgoročnega partnerja, preko katerega bodo največ pridobili sedanji in bodoči kupci, za katere bo še bolj dostopna storitev vplivala na zmanjšanje stroškov poslovanja.

Slovesnosti se je udeležil tudi direktor za srednjo Evropo podjetja Ford Otosan Murat Bakıș, ki je poudaril, da trenutno v Evropi deluje več kot 250 pooblaščenih servisnih delavnic Ford Trucks in tri centralna skladišča za rezervne dele. Ford Trucks z odprtjem servisnega centra v Mariboru še krepi svojo prisotnost in podporo rezidenčnim strankam in vozilom v tranzitu po tej pomembni avtocesti.

Podjetje MP3 Truck & Trailer ima dolgoletne izkušnje s servisiranjem gospodarskih vozil. Poleg servisiranja tovornih vozil se podjetje ukvarja tudi s servisiranjem priklopnih vozil, kleparsko ličarskimi popravili karamboliranih vozil, ponujajo vulkanizerske storitve, polnjenje klimatskih naprav, čiščenje injektorjev, DPF filtrov, servis dvižnih ploščadi in popravilo ponjav. Ponujajo tudi najsodobnejšo optiko za gospodarska vozila, servisna vozila in kombije, prevoz karamboliranih ali poškodovanih vozil in prikolic opravijo z lastno vlečno službo. 

Odprtje servisnega centra predstavlja pomemben korak naprej pri krepitvi servisne mreže Ford Trucks, ki zagotavlja vrhunsko storitev in podporo uporabnikom v Sloveniji in širše.

 
No Result
SEARCH