Nov servis Ford Trucks v Mariboru

Ford Trucks širi svojo servisno mrežo tudi v Sloveniji

Ford Trucks je po šestih letih na slovenskem trgu v okviru strateške odločitve za širitev servisne mreže odprl še en servisni center. Poleg prodajno-servisnega centra v Ljubljani lahko uporabniki Ford Trucks kakovostno in pravočasno podporo najdejo tudi na pooblaščenem servisu v Mariboru. MP3 Truck & Trailer, center z dolgoletnimi izkušnjami pri delu z gospodarskimi vozili, je postal pooblaščeni servis za gospodarska vozila Ford Trucks.

Servis MP3 Truck & Trailer se nahaja v Mariboru, na naslovu Zagrebška cesta 24, za njim pa stoji prekaljena ekipa serviserjev gospodarskih vozil. Servisni center na 500 m2 lahko sprejme deset tovornih vozil hkrati. Poleg tovornih vozil se podjetje MP3 Truck & Trailer ukvarja s servisiranjem prikolic, ličarskimi popravili pločevine, ponuja vulkanizerske storitve, polnjenje klim, čiščenje injektorjev, DPF-filtrov, servis hladilnih naprav, dvižnih ploščadi in popravilo ponjav. Ponujajo tudi najsodobnejšo optiko za gospodarska vozila, mobilno servisno vozilo, in specialno nizkopodno prikolico za prevoz karamboliranih ali poškodovanih vozil.

Pridobitev servisnega pooblastila za Ford Trucks je dokaz servisne usposobljenosti in logičen korak v načrtu rasti in dolgoročnega razvoja podjetja MP3 Truck & Trailer. Standardi, tehnologija in akumulirano znanje ter sistem usposabljanja zaposlenih za znamko Ford Trucks preko organizacije regionalnega uvoznika in samega proizvajalca, so omogočili hitro pripravo in prilagajanje zaposlenih na prihodnje izzive.

Odprtje novega servisnega centra Ford Trucks v Mariboru je del globalne strategije širjenja servisne mreže Ford Trucks. Strategijo hitrega povečevanja števila servisnih delavnic v Evropi spremlja povečevanje hitrosti dostave rezervnih delov iz centralnih skladišč v Nemčiji in na Poljskem.

No Result
SEARCH